Het Vijfde Seizoen

Voor meer informatie over Het Vijfde Seizoen en Beautiful Distress Project Space neemt u contact op met Esther Vossen, directeur / curator Het Vijfde Seizoen vossen@vijfde-seizoen.nl

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met info@vijfde-seizoen.nl. 

Bezoekadres

Het Vijfde Seizoen
Dolderseweg 164 (Terrein Willem Arntsz Hoeve)
3734 BN Den Dolder

Postadres 

Het Vijfde Seizoen
Eikenpage 2
3734 AC Den Dolder

Beautiful Distress House, Exhibition & Project Space

Ms. van Riemsdijkweg 41a
1033 RC Amsterdam

Facturen

Gelieve facturen online te verzenden naar Het Vijfde Seizoen via info@vijfde-seizoen.nl

Aanmelden voor de residency

Kunstenaars en schrijvers kunnen zich aanmelden voor de residency door een e-mail te sturen naar info@vijfde-seizoen.nl, t.a.v. Esther Vossen, directeur / curator van Het Vijfde Seizoen. Voeg hierbij uw CV, een korte motivatiebrief (max. 1 A4) en een opzet van uw plan (max. 1 A4) voor de residencyperiode. Binnen enkele maanden kunt u een reactie verwachten.

Volg ons op

Facebookwww.facebook.com/VijfdeSeizoen/

Instagramhttps://www.instagram.com/hetvijfdeseizoen/

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief 

Treinverbindingen

Met de trein bent u vanuit Utrecht en Amersfoort binnen een kwartier in Den Dolder, vanuit Baarn in vijf minuten. Zie ook: http://www.ns.nl/reisplanner-v2/index.shtml

Route vanaf station Den Dolder naar Het Vijfde Seizoen

* Door het bos +- 10 minuten lopen

Loop het perron af en steek rechts het spoor over. Volg direct rechts het bord ‘Voetpad Altrecht’ langs de fietsenrekken en parkeerplaats langs het spoor. Ga door het groene hek en steek langs het spoor de provinciale weg over. Neem bij het volgende bord met ‘Voetpad Altrecht’ links de trap naar beneden. U komt langs een elektriciteitshuisje met een kleurrijke beschildering. Volg het pad door het bos rechtdoor en buig aan het einde mee naar links. Neem hierna bij het rode paaltje de afslag naar rechts. Aan het einde van dit pad is aan uw rechterhand een zwart gebouw, dit is eetcafé ‘de Wissel’, sla rechtsaf en loop langs het eetcafé. Neem de volgende afslag links, u volgt nu de ‘Citroenvlinder’. Loop bij de kruising rechtdoor, negeer het bord met ‘doodlopende weg’, om op de ‘Citroenvlinder’ te blijven. Na 300 meter, komt u op de volgende kruising, volg de bewegwijzering met ‘Het Vijfde Seizoen’ naar rechts. Na 50 meter is Het Vijfde Seizoen aan uw linker hand.

* Alternatieve route door de woonwijk +- 10 minuten lopen

Vanaf het NS-station in Den Dolder slaat u rechtsaf de Dolderseweg in. Dit betekent dat u wegloopt van het centrum (met de Albert Heijn in de rug). Na 150 meter slaat u rechtsaf het ‘Deltapad’ in. Volg het ‘Deltapad’ naar rechts, u komt nu in een kleine woonwijk. Ga rechtdoor tot u aan het einde na 100 meter links de fiets/voetgangersbrug over de provinciale weg Zeist/Den Dolder kunt nemen. Als u daar overheen bent, volgt u het slingerende pad mee naar links. U bent op de Willem Arntsz Hoeve. Op een grote plattegrond aan uw rechterzijde kunt u daar de ligging van Het Vijfde Seizoen vinden. Als u de weg rechtdoor volgt bent u op de ‘Distelvlinder’. U loopt 250 meter rechtdoor en slaat de eerste weg rechts de ‘Dagpauwoog’ in. Op de ‘Dagpauwoog’ slaat u de eerste weg linksaf de ‘Citroenvlinder’ in. U passeert na 100 meter de kruising met de ‘Eikepage’. Negeer het doodlopende weg bord en loop 300 meter rechtdoor tot de volgende kruising met haaientanden, sla rechtsaf de ‘Dolderse Hille’ in. Aan het eind van deze straat, na 150 meter, bevindt zich aan uw linkerhand Het Vijfde Seizoen.

Busdiensten

* Vanuit Hilversum of Zeist vertrekken de bussen van lijn 59, ieder uur. U kunt vlak voor de ingang van de Willem Arntsz Hoeve uitstappen, bij bushalte ‘Willem Arntsz Hoeve’. De ingang bevindt zich direct rechts van u. Op een grote plattegrond aan uw rechterhand kunt u daar de ligging van Het Vijfde Seizoen vinden.U loopt rechtdoor en gaat links langs de kleine rotonde richting 'Vijverhof' en 'Dolderse Hille'. Vervolg u weg rechtdoor, aan het einde van de 'Dolderse Hille' bevindt zich aan uw linkerhand Het Vijfde Seizoen.

Met de auto

* Vanuit Amsterdam: volg vanaf de ring A10 de afslag naar de A1 richting Almere/Hengelo. Neem op de A1 afslag 10 naar de N221 Soest/Baarn-Noord. Blijf de N221 enkele kilometers volgen langs Baarn en Soest. Ga na Paleis Soestdijk meteen naar rechts, de N234 richting Lage Vuursche, Bilthoven en Utrecht. Blijf de N234 volgen. Na ongeveer tien kilometer, bij hectometerpaal 6.2 staat afslag Den Dolder/Zeist N238 aangegeven. Neem deze afslag richting Den Dolder. Op de N238 staat ter hoogte van hectometerpaal 1.1 Altrecht/ Reinaerde aangegeven. Ga hier links. U bent nu op het terrein van de Willem Artnsz Hoeve/ Altrecht. Ga rechtdoor en ga rechts langs de kleine rotonde richting ‘Vijverhof’ en ‘Dolderse Hille’ en vervolg de weg rechtdoor. Ga bij de T-splitsing naar links en daarna meteen rechts. Aan het eind van deze straat bevindt zich aan uw linkerhand Het Vijfde Seizoen.   


* Vanaf de A28 (Utrecht-Amersfoort): afrit 3 Den Dolder. U volgt de richting Bosch en Duin/Den Dolder over de provinciale weg, tot u bij Den Dolder onder een spoorwegviaduct doorkomt. De eerste afslag aan uw rechterhand is vervolgens de Willem Arntsz Hoeve. Sla hieraf.  U bent nu op het terrein van de Willem Artnsz Hoeve/Altrecht. Ga rechtdoor en ga rechts langs de kleine rotonde richting ‘Vijverhof’ en ‘Dolderse Hille’ en vervolg de weg rechtdoor. Ga bij de T-splitsing naar links en daarna meteen rechts. Aan het eind van deze straat bevindt zich aan uw linkerhand Het Vijfde Seizoen.

* Vanaf de A27 (Utrecht-Hilversum): afslag Bilthoven/Maartensdijk. U volgt de N234 richting Bilthoven/Soest tot u voorbij Bilthoven een rotonde tegenkomt. Op deze rotonde neemt u de eerste afslag richting Den Dolder/Zeist. Na 1100 meter vindt u aan uw linkerhand de Willem Arntsz Hoeve. Sla hieraf. U bent nu op het terrein van de Willem Artnsz Hoeve/Altrecht. Ga rechtdoor en ga rechts langs de kleine rotonde richting ‘Vijverhof’ en ‘Dolderse Hille’ en vervolg de weg rechtdoor. Ga bij de T-splitsing naar links en daarna meteen rechts. Aan het eind van deze straat bevindt zich aan uw linkerhand Het Vijfde Seizoen.

Naar boven