Het Vijfde Seizoen

Summer School 2018: 'My Other Tongue', 8 juli - 18 juli

Maandag 9 juli gaat de Summer School 2018: ‘My Other Tongue’ van start. Tijdens de Summer School gaan we ons met een groep van 12 deelnemers richten op de thema’s kunst, taal en psychiatrie. Kunstenaars Marieke Zwart en Dirk van Lieshout zullen de deelnemers hierin als coaches begeleiden. Tijdens de Summer School wordt er gewerkt vanuit de residency in Den Dolder, en vanuit Beautiful Distress Project Space in Amsterdam.

Er is een mooi programma samengesteld met interessante sprekers uit zowel de wereld van de psychiatrie als uit de kunstwereld. Daarnaast is er veel ruimte voor discussie, praktijkopdrachten, workshops en het maken van eigen werk door de deelnemers. De Summer School zal worden afgesloten met een groepstentoonstelling van 18 tot en met 26 juli in de Beautiful Distress Project Space in Amsterdam Noord, bij de NDSM-werf. Hierin zullen de deelnemers aan de Summer School het door hen gemaakte werk presenteren.

Deelnemers zijn: Susan Bink, Reinier van Duijn, Maite Vanhellemont, Freya van Assem, Lambertine van Veldhuizen, Ilke van Deventer, Meike Legêne, Linnea Langfjord Kristensen, Fieke Ruitinga, Sophie Schwartz, Jesse Strikwerda, Miriam van Beurden. 

Lees hier meer over de Summer School 2018 'My Other Tongue'.

De Summer School wordt ondersteund door: Altrecht GGZ, Gemeente Zeist, Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland en Prins Bernhard Cultuurfonds Utrecht.

Naar boven