Het Vijfde Seizoen

BESTEL REISGIDS DEN DOLDER

De publicatie kost 15,- euro. Door 17,50 over te maken betaalt u het boek inclusief de verzending. 

Reisgids Den Dolder is een boek over het leven in een psychiatrische kliniek in de woorden van haar bewoners. Voor de samenstelling van Reisgids Den dolder verbleef Jantine Wijnja drie maanden in Het Vijfde Seizoen. Zij interviewde 35 patienten over hun verblijf in de instelling.

Beluister het interview met Jantine Wijnja op Tros Radio 1 via: http://www.radio1.nl/item/205528-Reisgids%20Den%20Dolder.html

Op 4 juli werd Reisgids Den Dolder gepresenteerd in Museum Het Dolhuys in Haarlem. De boekpresentatie werd gevolgd door een publieke brainstorm over de vraag wat kunst en psychiatrie voor elkaar kunnen betekenen in de toekomst.

Reisgids Den Dolder is tevens te koop in de museumwinkel van Het Dolhuys, museum voor de Geest aan de Schotersingel 2 in Haarlem.

Reisgids Den Dolder wordt uitgegeven door Stichting Het Vijfde Seizoen en mede mogelijk gemaakt door: Altrecht GGZ, Het Mondriaan Fonds, Stichting Stokroos, Kf HeinFonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de vele individuele donaties via Voor de Kunst.

Naar boven