Het Vijfde Seizoen

Voor meer informatie over Het Vijfde Seizoen en Beautiful Distress Project Space neemt u contact op met Esther Vossen, directeur / curator Het Vijfde Seizoen vossen@vijfde-seizoen.nl

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met info@vijfde-seizoen.nl. 

Bezoekadres

Het Vijfde Seizoen
Dolderseweg 164 (Terrein Willem Arntsz Hoeve)
3734 BN Den Dolder

Postadres 

Het Vijfde Seizoen
Eikenpage 2
3734 AC Den Dolder

Beautiful Distress House, Exhibition & Project Space

Ms. van Riemsdijkweg 41a
1033 RC Amsterdam

Facturen

Gelieve facturen online te verzenden naar Het Vijfde Seizoen via info@vijfde-seizoen.nl

Aanmelden voor de residency

Kunstenaars en schrijvers kunnen zich aanmelden voor de residency door een e-mail te sturen naar info@vijfde-seizoen.nl, t.a.v. Esther Vossen, directeur / curator van Het Vijfde Seizoen. Voeg hierbij uw CV, een korte motivatiebrief (max. 1 A4) en een opzet van uw plan (max. 1 A4) voor de residencyperiode. Binnen enkele maanden kunt u een reactie verwachten.

Volg ons op

Facebookwww.facebook.com/VijfdeSeizoen/

Instagramhttps://www.instagram.com/hetvijfdeseizoen/

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief 

Treinverbindingen

Met de trein bent u vanuit Utrecht en Amersfoort binnen een kwartier in Den Dolder, vanuit Baarn in vijf minuten. Zie ook: http://www.ns.nl/reisplanner-v2/index.shtml

Route station Den Dolder - Het Vijfde Seizoen

Vanaf het NS-station in Den Dolder slaat u rechtsaf de Dolderseweg in. Dit betekent dat u wegloopt van het centrum (met de Albert Heijn in de rug). Na een paar honderd meter ziet u aan uw rechterhand het ‘Deltapad’. Volg het ‘Deltapad’. U komt nu in een kleine woonwijk, houdt hier rechts aan. Na enkele meters ziet u aan uw linkerzijde een fiets/voetpad dat leidt naar een fiets/voetgangersbrug die over de provinciale weg Zeist/Den Dolder loopt. Als u daar overheen bent, volgt u de slingerweg naar beneden. U bevindt zich op de Willem Arntsz Hoeve. Op een grote plattegrond aan uw rechterzijde kunt u daar de ligging van Het Vijfde Seizoen vinden.

Op de Willem Arntsz Hoeve komt u aan op de ‘Distelvlinder’. U loopt rechtdoor en slaat de eerste weg rechts de ‘Dagpauwoog’ in. Op de ‘Dagpauwoog’ slaat u de eerste weg linksaf de ‘Citroenvlinder’ in. U passeert na enkele meters de kruising met de ‘Eikepage’. Loop rechtdoor tot de volgende kruising en sla rechtsaf de ‘Dolderse Hille’ in. Aan het eind van deze straat bevindt zich aan uw linkerhand Het Vijfde Seizoen.   

Busdiensten

Vanuit Hilversum of Zeist vertrekken de bussen van lijn 59, ieder uur. U kunt vlak voor de ingang van de Willem Arntsz Hoeve uitstappen, bij bushalte ‘Willem Arntsz Hoeve’. De ingang bevindt zich direct rechts van u. Op een grote plattegrond aan uw rechterhand kunt u daar de ligging van Het Vijfde Seizoen vinden.

U loopt rechtdoor en gaat links langs de kleine rotonde richting 'Vijverhof' en 'Dolderse Hille'. Vervolg u weg rechtdoor, aan het einde van de 'Dolderse Hille' bevindt zich aan uw linkerhand Het Vijfde Seizoen.

Met de auto

Vanuit Amsterdam: volg vanaf de ring A10 de afslag naar de A1 richting Almere/Hengelo. Neem op de A1 afslag 10 naar de N221 Soest/Baarn-Noord. Blijf de N221 enkele kilometers volgen langs Baarn en Soest. Ga na Paleis Soestdijk meteen naar rechts, de N234 richting Lage Vuursche, Bilthoven en Utrecht. Blijf de N234 volgen. Na ongeveer tien kilometer, bij hectometerpaal 6.2 staat afslag Den Dolder/Zeist N238 aangegeven. Neem deze afslag richting Den Dolder. Op de N238 staat ter hoogte van hectometerpaal 1.1 Altrecht/ Reinaerde aangegeven. Ga hier links. U bent nu op het terrein van de Willem Artnsz Hoeve/ Altrecht. Ga rechtdoor en ga rechts langs de kleine rotonde richting ‘Vijverhof’ en ‘Dolderse Hille’ en vervolg de weg rechtdoor. Ga bij de T-splitsing naar links en daarna meteen rechts. Aan het eind van deze straat bevindt zich aan uw linkerhand Het Vijfde Seizoen.   

Vanaf de A28 (Utrecht-Amersfoort): afrit 3 Den Dolder. U volgt de richting Bosch en Duin/Den Dolder over de provinciale weg, tot u bij Den Dolder onder een spoorwegviaduct doorkomt. De eerste afslag aan uw rechterhand is vervolgens de Willem Arntsz Hoeve. Sla hieraf.  U bent nu op het terrein van de Willem Artnsz Hoeve/Altrecht. Ga rechtdoor en ga rechts langs de kleine rotonde richting ‘Vijverhof’ en ‘Dolderse Hille’ en vervolg de weg rechtdoor. Ga bij de T-splitsing naar links en daarna meteen rechts. Aan het eind van deze straat bevindt zich aan uw linkerhand Het Vijfde Seizoen.   

Vanaf de A27 (Utrecht-Hilversum): afslag Bilthoven/Maartensdijk. U volgt de N234 richting Bilthoven/Soest tot u voorbij Bilthoven een rotonde tegenkomt. Op deze rotonde neemt u de eerste afslag richting Den Dolder/Zeist. Na 1100 meter vindt u aan uw linkerhand de Willem Arntsz Hoeve. Sla hieraf. U bent nu op het terrein van de Willem Artnsz Hoeve/Altrecht. Ga rechtdoor en ga rechts langs de kleine rotonde richting ‘Vijverhof’ en ‘Dolderse Hille’ en vervolg de weg rechtdoor. Ga bij de T-splitsing naar links en daarna meteen rechts. Aan het eind van deze straat bevindt zich aan uw linkerhand Het Vijfde Seizoen.   

Naar boven